>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus X tiistaisin ilman kutsua huomisesta alkaen

PuhelinvertailuOnePlus on pääsemässä pikkuhiljaa eroon myös uusien mallien kutsuvaatimuksesta. Tämän vuoden mallit (OnePlus 2 ja OnePlus X) olivat saatavilla täysin ilman kutsua marraskuun lopussa ja joulukuun alussa, ja tämän jälkeen kutsujen tarvetta vähennettiin.

OnePlus 2 on nyt jatkuvasti ostettavissa ilman kutsua ja OnePlus X:n saa yhtiön verkkokaupasta ilman kutsua joka tiistai huomisesta alkaen. Yhtiö ilmoitti asiasta tänään Twitterin välityksellä. Jo aiemmin OnePlus oli paljastanut, että OnePlus X saapuu myyntiin ilman kutsua yhtenä päivänä viikossa.OnePlus X on varustettu viiden tuuman Full HD -näytöllä 13 megapikselin kameralla, 8 megapikselin selfie-kameralla, Snapdragon 801 -järjestelmäpiirillä, 3 gigatavulla RAM-muistia ja muistikortilla laajennettavalla 16 gigatavulla tallennustilaa. Hintaa puhelimella on 269 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.