Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft vihdoin tuomassa Windows 10 -päivitystä Lumia-puhelimille

Matti Vähäkainu

Microsoft vihdoin tuomassa Windows 10 -päivitystä Lumia-puhelimille
Microsoft julkaisi ensimmäiset Windows 10 -puhelimet, Lumia 950:n ja Lumia 950 XL:n sekä Lumia 550:n viime vuoden lopulla, mutta itse käyttöjärjestelmää on väitetty vielä hieman keskeneräiseksi tai bugiseksi. Microsoftilla on kuitenkin kova halu päivittää valtaosa muistakin Lumia-malleista, ja uusien tietojen mukaan se voisi olla tapahtumassa aivan pian.

Yhtiö on Neowinin mukaan lisännyt sisäiseen jakeluun Upgrade Advisor Beta -sovelluksen, jolla WMPU:n mukaan valmistellaan laite Windows 10 -päivitystä varten. Toistaiseksi sovellus ei siis ole tarjolla tavalliselle käyttäjälle, mutta tilanne muuttuu mahdollisesti pian.
Sovellus kertoo paitsi tiedon Windows 10:n saatavuudesta laitteelle, niin myös opastaa ja mahdollistaa tarvittavan tilan raivaamisen puhelimen tallennusmuistista. Sovellus ehdottaa esimerkiksi videoiden ja kuvien siirtämistä väliaikaisesti OneDriveen, josta ne voidaan päivityksen jälkeen ladata takaisin puhelimeen.

Alunperin Windows 10:n oli tarkoitus saapua päivityksenä useille Lumia-puhelimille jo viime vuoden aikana, mutta myöhästyi todennäköisesti johtuen keskeneräisistä ominaisuuksista. Ensimmäiset päivitykset saapuvat kuitenkin todennäköisesti jo lähiviikkojen aikana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja