Apple vahvistaa iPhonen akkuongelman ja opastaa siitä eroon

1
Puhelinvertailu

Apple vahvistaa iPhonen akkuongelman ja opastaa siitä eroon
Applen iPhone 6s ja 6s Plus -malleissa on havaittu ongelmaa, jonka johdosta jäljellä olevan akkukapasiteetin näyttäminen ei toimi. Apple on vahvistanut ongelman ja opastaa sen korjaamisessa virallisella tukipalstalla.

Viimeisimpien iPhone-mallien ongelmaksi on usein väitetty akkukestoa. Erityisesti pienempikokoisen iPhonen hieman heikohkon akkukeston on ilmeisesti myös huomannut Apple, joka julkaisi yllättäen viime syksynä akkukotelon.

Vaikka akkukeston kanssa pärjää suhteellisen hyvin, niin ongelmasta tulee kertaheitolla merkittävästi suurempi, kun iPhone ei onnistu enää näyttämään akun tilaa oikein. Näin ollen akku voikin yllättäen loppua, koska jäljellä ollutta virtaa ei päivitetä.

Applen mukaan ongelma kuitenkin on vain pienessä osassa laitteitta ja tapahtuu vain tietyissä olosuhteissa. Ongelma ilmenee aikaa tai aikavyöhykettä muuttaessa.



Valitettavasti ohjelmallista korjausta ei ole vielä tarjolla, joten ongelmasta pääsee eroon vain käynnistämällä laitteen uudelleen ja varmistamalla, että automaattinen ajanmääritys on päällä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.