Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus Onelle uusi käyttöjärjestelmä, Cyanogenin tilalle Oxygen OS

1
Puhelinvertailu

OnePlus Onelle uusi käyttöjärjestelmä, Cyanogenin tilalle Oxygen OS
OnePlus on kertonut tänään mukavia uutisia OnePlus One -käyttäjille. Kuten "luvattua", yhtiö toi saataville OxygenOS-käyttöjärjestelmän, joka löytyy yhtiön viimevuotisista laitteista, OnePlus 2:sta ja OnePlus X:stä.

OxygenOS:stä OnePlus Onelle on tuotu 2.1.4-versio. Ehkä ikävin puoli päivityksessä on se, että käyttöjärjestelmän asennus vaatii laitteen alustamisen, joten tiedot kadotetaan asennuksen yhteydessä. Tämä ei kuitenkaan varmasti estä monia, jotka ovat hankkineet Onen juuri sen muokattavuuden ja säätömahdollisuuksien ansiosta.

Vaikka käyttöjärjestelmä on sama kuin uudemmissa OnePlussan laitteissa, niin jotain ominaisuuksia One ei saa. Näihin lukeutuvat mm. RAW-kuvaus, MaxxAudio-tuki, näytön värilämpötilan säätö sekä tietysti sormenjälkilukija.

Mikäli laitteen flashäys kiinnostaa niin suuntaa itsesi OnePlussan foorumeille lukemaan tarkemmat tiedot.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja