Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraavasta iPhonesta tulossa kaksoiskameraversio?

Manu Pitkänen

Seuraavasta iPhonesta tulossa kaksoiskameraversio?
Apple aikoo tuoda markkinoille kaksoiskameralla varustetun iPhone 7 Plus -version tänä vuonna, kertoo KGI Securitiesin Ming-Chi Kuo. Kameran tekninen toteutus perustuu israelilaisen Linx Imagingin kehittämään teknologiaan. Apple osti yhtiön vuosi sitten.

Kuon mukaan Applen suunnitelmana on julkaista iPhone 7:stä nykyiseen tapaan 4,7 tuuman malli sekä kookkaampi 5,5 tuuman Plus-versio. iPhone 7 Plussasta on kuitenkin kehitteillä kaksi versiota, joista toisessa on tavanomainen kamera ja toisessa kahdesta kamerasta koostuva järjestelmä. Vaikka Kuo väittääkin iPhone 7 Plussasta olevan tulossa myyntiin molemmat versiot, saattaa Apple kehittää yhdellä kameralla varustettua versiota siltä varalta, että kaksoiskameraversion myöhemmässä kehitysvaiheessa ilmenee ylitse pääsemättömiä ongelmia.


Apple-bloggaaja John Gruber kertoi jo vuonna 2014 Applen kehittävän kaksoiskameralla varustettua iPhonea.

Kuon mukaan kaksoiskamerajärjestelmän ensimmäisestä osasta löytyy optinen kuvanvakain ja laajakulmainen linssi. Toisessa osassa linssin kuva-ala on kapeampi. Järjestelyn tavoitteena on ilmeisesti jäljitellä optista zoomia. Linx Imaging on myös demonnut kuinka sen kamerajärjestelmät vähentävät radikaalisti kohinan määrää verrattuna normaaleihin älypuhelinkameroihin. Israelilainen Corephotonics on esitellyt vastaavaa ratkaisua (video alla).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja