Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussan kaikki puhelimet ovat nyt myynnissä ilman kutsua

1
Matti Vähäkainu

OnePlussan kaikki puhelimet ovat nyt myynnissä ilman kutsua
OnePlus on vihdoin poistanut kutsuvaatimuksen viimevuotiselta OnePlus X -mallilta. Tämä tarkoittaa, että kaikki OnePlussan kolme mallia ovat saatavilla vailla kutsua.

Liki pari vuotta vanha OnePlus One -malli on ollut saatavilla ilman kutsua jo pitkään ja joulukuun alussa yhtiö alkoi myydä myös lippulaivamalli OnePlus 2:ta ilman kutsua. Ainoastaan viime vuonna esitelty välimalli OnePlus X on vaatinut enää kutsun.

Kampanjatyylisesti ajoittain kutsutta myyty OnePlus X on nyt myös saatavilla ilman kutsua – jatkuvasti.

OnePlus X on kakkosmallia halvempi vaihtoehto, jonka ominaisuuksista löytyy mm. 13 ja 8 megapikselin kamerat, neliytiminen Snapdragon 801 -piiri ja viiden tuuman Full HD -näyttö. Hintaa sillä on alkaen 269 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

PJL78
PJL78

1

Pikkasen ihmetyttää, että nykymuodissa ei ikinä linkitetä niihin sivuihin, joista puhutaan. Esim., tässä tapauksessa OnePlussan sivuille. Jotenkin häiritsee, että jos törmäät hyvään artikkeliin, jossa ei ole linkkiä, niin joudut googlettamaan sivun..

Ymmärtääkö kukaan mitä tarkoitan? Jos puhuttaisiin Applen iPhonesta, niin voisi olla linkki sinne, vaikka ei se mua vois vähempää kiinnostaa se iPhone. Eli lisää ulkopuolisia linkkejä, eikä sitten laiteta niitä nofollow härpäkkeitä niihin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.