>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi lisävahvistus tulevasta iPhonesta – jos se oli tarpeen

PuhelinvertailuMikäli huhuihin luottaa, niin seuraava iPhone ei ole iPhone 7. Tämä tuntuu jo lähes varmalta, sillä huhutiedot ja vuodot tulevasta välimallista ovat niin vahvat. Nyt vahvistuksiin voi lisätä jälleen yhden uuden vuodon.

Laitteen nimeksi on useampaan otteeseen ehdotettu iPhone 5se:tä, mutta tällä kertaa vuodossa nähdään nimi iPhone 6c. Tämä nimi olisikin Applelle ehkä käytännöllisempi, sillä se viittaa uudempaan sukupolveen ja käyttää jo valmiiksi käytettyä c-lisänimeä, joka tarkoittaa heikommin varusteltua laitetta.

Vuoto on löytynyt MobileFun-sivuston suojakuorilistauksista, josta nelituumaiselle iPhone 6c:lle sopivat kuoret voi jo ennakkotilata. Tämä ei tietysti tarkoita, että laite on millään tapaa vahvistettu. Jäämme siis odottamaan Applen keväistä julkistustilaisuutta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.