Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: LG:n tulevan huippupuhelimen 3D-malli

PuhelinvertailuLG:ltä odotetaan seuraavaa huippupuhelinta, joka nimetään todennäköisesti järjestysnumeronsa mukaan LG G5:ksi. Kyseinen puhelin saa ensi-iltansa mahdollisesti helmikuun lopulla Barcelonan Mobile World Congress -messuilla, mutta kiireisimmät ovat jo luoneet malleja huhutietoihin perustuin.
Oheinen YouTuben TechConfigurations-kanavalle ladattu video esittelee LG G5:n ulkomuotoja perustuen vuotaneisiin kuviin ja mittatietoihin. Laitteessa on mm. 5,6 tuuman QHD-kosketusnäyttö, 16 ja 8 megapikselin kamerat, USB-C-liitäntä ja sormenjälkilukija.

Selkeästi kyseessä on täysin uudistunut puhelin, mutta tuleeko siihen mystinen Magic Slot -lisäpaikka?
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja