>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ABC-asemille tulossa mobiilimaksutuki

Manu Pitkänen

ABC-asemille tulossa mobiilimaksutuki
S-Pankki on julkaisemassa mobiilisovelluksiinsa päivityksen, jonka avulla polttoainetankkaukset voi maksaa ABC-asemilla älypuhelimen avulla. Ajatuksena on, että mittarin voi valita ja maksun maksaa autosta käsin. Tankkaajan ei tällöin tarvitse käydä lainkaan maksuautomaatilla.

S-mobiili-sovellus tunnistaa ABC-aseman älypuhelimen GPS-paikannuksen avulla, minkä jälkeen käyttäjä valitsee itse mittarin mistä hän haluaa tankata. Tieto välittyy mittarille, joka antaa luvan tankkaamiseen. S-Pankin mukaan tankkaus sovelluksen kautta onnistuu vain kolmella painalluksella. Tankkaus onnistuu vain jos puhelimen S-mobiili-sovellukseen on syötetty S-Etukortti Visa -maksukortin tiedot.

Mobiilitankkaus toimii aluksi vain viidellä HOK-Elannon ABC-asemalla pääkaupunkiseudulla: ABC Deli Konalassa, ABC Deli Mechelininkadulla, ABC Automaatti Kannelmäessä, ABC Automaatti Otaniemessä sekä ABC Deli Pohjois-Tapiolassa. Muille ABC-asemille mobiilitankkausmahdollisuus laajenee vähitellen. Tankkauksen mahdollistava ohjelmistopäivitys julkaistaan iPhonelle tällä viikolla. Android- ja Windows-sovellukset päivittyvät "ennen kesää".

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.