Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Valokuvia LG G5:stä vuoti nettiin

1
Manu Pitkänen

Valokuvia LG G5:stä vuoti nettiin
LG:n G5-älypuhelimen paljastukseen on enää vain muutama päivä aikaa, mutta yksi laite ilmestyi yllättäen jo nyt myyntiin Dubizzle-verkkokaupan kautta. Myynti-ilmoituksen oheen lisättyjen kuvien perusteella LG G5 näyttää juuri siltä kuin aiemmin on huhuttukin.

LG:n on väitetty siirtyneen G5:n kohdalla muovisesta metalliseen rakenteeseen. Mikäli tämä tieto pitää paikkansa, niin julkaistujen valokuvien perusteella LG on onnistunut piilottamaan radiosignaalien vastaanottoon ja lähettämiseen tarkoitetut antennipaikat erittäin hyvin. Takakuoren yhtenäisyyttä rikkoo lähinnä puhelimen pohjasta löytyvä sauma: Puhelimen pohjan kerrotaan olevan täysin irrotettavissa, jolloin akun vaihtaminen on mahdollista yhtenäisestä takakuoresta huolimatta.


Takakuoressa näkyy myös kaksoiskamera sekä sormenjälkilukija.

Myynti-ilmoitus poistettiin pian sen julkaisun jälkeen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja