Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotokuva esittelee OnePlussan seuraavaa huippupuhelinta?

1
Puhelinvertailu

Vuotokuva esittelee OnePlussan seuraavaa huippupuhelinta?
OnePlus on saanut viimeisimmätkin älypuhelinmallinsa vihdoin vapaaseen myyntiin. Nyt on aika alkaa odottamaan jo uutta OnePlus-älypuhelinta, ja huhut kertovat, että kyseinen puhelin löytyy oheisesta kuvasta

Times News on saanut käsiinsä kuvan, jolla esiintyy väitetysti OnePlus 3 eli kiinalaisyhtiön seuraava huippupuhelin. Kyseessä on siis seuraaja OnePlus 2:lla (yllä), jota odotetaan julkistettavaksi vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Kuten kuvista näkee, niin mitään mullistavaa muutosta laitteessa ei vaikuta tapahtuvan, mutta ainakin tekniikka uudistuu.
Ominaisuuksiksi on kerrottu mm. 5,5 tuuman Full HD -kosketusnäyttö, tämän sukupolven nopein Snapdragon-suoritin (820) sekä 4 tai 5 gigatavua RAM-muistia riippuen versiosta (16 vs 64 GB).

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja