>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhoneen tulossa uusi ominaisuus: Hävitä turhat oletusovellukset

4
Manu Pitkänen

iPhoneen tulossa uusi ominaisuus: Hävitä turhat oletusovellukset
Yksi suosituimmista valituksenaiheista iPhonen rajoituksiin liittyen on se, ettei turhaksi koettuja oletussovelluksia pysty poistamaan. Monet ovatkin päätyneet luomaan "roskakorikansion", jottei Applen turhat sovellukset pomppisi silmille.

Käyttöjärjestelmään integroitujen sovellusten poistamiselle Apple tuskin antaa valtuutuksia, mutta olemattomalle käytölle jäävien sovellusten piilottaminen kotinäytöltä on kuitenkin tulossa mahdolliseksi.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook kommentoi oletussovellusten poistamista BuzzFeedille jo viime syksynä. Cookin mukaan asia on tutkittu ja selvitelty, mutta hän ei kuitenkaan antanut mitään konkreettista aikataulua milloin käyttäjät saisivat laajemmat valtuudet päättää mitä kotinäytöllä näkyy.

Oletussovellusten piilottaminen kotinäytöltä voi tulla mahdolliseksi jo iOS 10:ssä. App Advice laittoi merkille, että Apple on jo lisännyt sovellusten metadataan uusia merkintöjä. Uudet muuttujat ovat nimeltään "isFirstParty" ja "isFirstPartyHideableApp". Niiden arvot on tällä hetkellä määritetty epätosiksi.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Onneksi (vahvistamaton)

1

Ja kun vielä sama saataisiin Android-puhelimiinkin. Edes maailman parhaassa Android-puhelimessa ei ole mahdollista poistaa bloatwarea.

Vastaa
JoniS
JoniS

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Onneksi:

Ja kun vielä sama saataisiin Android-puhelimiinkin. Edes maailman parhaassa Android-puhelimessa ei ole mahdollista poistaa bloatwarea.

ei itsellä ainakaan mitään bloatwarea ole ikinä android puhelimissa käyttöönoton jälkeen, joten millä perusteella niitä ei voi poistaa?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Onneksi:

Ja kun vielä sama saataisiin Android-puhelimiinkin.


Hyvin monessa Androidluurissa voi suht vapaasti valita mitä kotinäytöllä näkyy, jos ei riitä niin sen oletuskotinäyttö sovelluksen voi valita, asentaa toisen jos mukana tullut/tulleet ei tyydytä.

Vastaa
D00mer
D00mer

4

Nova launcherilla saa piilotettua helposti, plus omassa honorissa sai about kaiken turhan bloatwaren mitä oli valmiiksi asennettu postettua ilman roottausta, ja rootilla saa loputkin jos haluaa(ite en niitä poistanut kun ei vie kovin hirveästi tilaa ja saa piilotettua).

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.