Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft päivitti kamerasovelluksen, tulossa lisää kamerauudistuksia

2
Matti Vähäkainu

Microsoft päivitti kamerasovelluksen, tulossa lisää kamerauudistuksia
Microsoft on päivittänyt Windows Camera -sovellustaan sekä työpöydällä että mobiililaitteilla. Uusi sovellusversio on Windows Centralin mukana 2016.325.61, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa mitä uudistuksia kyseinen versio tuo mukanaan.

Todennäköisesti kyseessä on pääasiassa optimointiin ja pienempiin bugikorjauksiin keskittyvä päivitys, sillä muutoslokia ei ole edes tarjolla. Joidenkin Lumia-omistajien mukaan tämä versio on tuonut vihdoin uuden Windows Cameran myös heidän laitteisiinsa, joten voi olla, että laitetukea on myös laajennettu tässä versiossa.

Tulossa on huhujen mukaan myös uudistus, joka tuo kameranapin lukitusnäkymään. Windows Centralin mukaan Windows-puhelimille saapuva Redstone-päivitys tuo lukitusnäkymään napin, jota painamalla pääsee suoraan kamerasovellukseen.

Ominaisuus on kätevä erityisesti Lumia-puhelimille, joissa ei ole fyysistä kamerapainiketta, jolla kameran saa avattua nopeasti.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

2

Lainaus:

...Todennäköisesti kyseessä on pääasiassa optimointiin ja pienempiin bugikorjauksiin keskittyvä päivitys...


Uutispulaa... mutta jotain pitää tunkee.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja