>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n uutuuspuhelin on maailman nopein

2
Puhelinvertailu

HTC:n uutuuspuhelin on maailman nopein
HTC esitteli tällä viikolla uuden huippupuhelimensa. Vuosikausi taantumassa ollut taiwanilaisyhtiö sai speksien perusteella aikaiseksi melko vakuuttavan laitteen. Myös suorituskyky on osoittautunut huippupuhelimen veroiseksi.

Muun muassa Snapdragon 820 -järjestelmäpiirillä varustettu HTC 10 on saanut BGR:n ajamassa nopeustestissä parhaat pisteet mitä tiettävästi mikään tähän mennessä julkaistu älypuhelin maailmassa. Laite keräsi AnTuTu-testissä 145 595 pistettä, jolla se päihitti sekä Galaxy S7:n, Meizu MX5:n että iPhone 6s:n, jotka kaikki jäävät selvästi alle 140 000 pisteen.

BGR huomioi myös, että joidenkin testaajien käsissä tulokseksi on saatu jopa 156 000 pistettä. Tietysti on mahdollista, että laitteessa on huippunopea tila erityisesti benchmark-testejä varten, mutta lienee selvää on, että HTC:n tämänkertainen lippulaiva on ainakin tarpeeksi nopea.HTC on selkeästi onnistunut lippulaivalaitteessaan, sillä myös kamera on arvioitu aivan maailman parhaimmistoon. Yhtiö lupaa puhelimen akulle vieläpä kahden päivän käyttöajan. Ei siis kumma, että monilta osin se on parempi vaihtoehto kuin Galaxy S7.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Abcabc375
Abcabc375

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arvokem:

Loistavaa, HTC. Mutta ovatko massat jo unohtaneet teidät?

Todennäköisesti. Sen verran hajoavaa sorttia ovat HTC:n vehkeet.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.