Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp uudistui Androidilla ja toi uusia ominaisuuksia

3
Puhelinvertailu

WhatsApp uudistui Androidilla ja toi uusia ominaisuuksia
WhatsApp on päivittänyt sen suosituinta mobiilisovellusta, joka tietysti pyörii Android-alustalla. Satojen miljoonien käyttäjien sovellus on saanut muutamia uudistuksia.

Maaliskuussa paljastetut tekstinmuokkausominaisuudet ovat saaneet jatkoa. Nyt lihavoinnin (*teksti) ja alleviivauksen (_teksti_) lisäksi tarjolla on kursivointi, joka tapahtuu tilden avulla (~teksti~).

Notifikaatiopalkin uudistus puolestaan mahdollistaa pikaiset vastaukset suoraan ilmoituksesta. Vastauksiin ei voi liittää kuvia tai muuta rikasta sisältöä, mutta nopea tekstiviesti onnistuu nyt pelkästä ilmoituksesta. Lisäksi uusi nopea kameranappi mahdollistaa kuvien lisäämisen, keskustelujen taustat voi nyt säätää haluamansa värisiksi ja pitkällä painalluksella aukeaa keskustelujen muokkaus (ml. poisto) keskustelulistauksessa.

WhatsAppin uusimman version voi ladata tietysti Google Play -sovelluskaupasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Veikkaus1x2 (vahvistamaton)

2

Suunnilleen kaikki väärin tässä uutisessa. Näin se menee:

*lihavointi*
_kursivointi_
~yliviivaus~

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.