Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastuiko OnePlussan seuraava "lippulaivan tappaja"?

3
Puhelinvertailu

Paljastuiko OnePlussan seuraava lippulaivan tappaja?
Flagship Killer eli Lippulaivantappaja on nimitys, jonka kiinalaisyhtiö OnePlus kahmi omaan käyttöönsä omassa nimikkomallistossaan. Huippupuhelinten tappoon yhtiö on julkaissu kaksi puhelinta, joiden ominaisuudet ovat kovin lähellä markkinoiden kärkeä, mutta hinta huomattavasti alhaisempi.

Tämän vuotinen malli kantaa todennäköisesti järjestysnumeronsa mukaan nimeä OnePlus 3 ja nyt Aasiasta on vuotanut kuvia, joiden väitetään esittelevän kyseistä laitetta.

Twitter-käyttäjä Krispi on julkaissut kuvia, jotka on peräisin ilmeisesti kiinalaispalvelu Weibosta. Laitteessa vaikuttaa olevan Android-alusta muokattu Oxygen OS 3 -käyttöjärjestelmä, joka on yhtiön omaa tekoa.

Mikäli kyseessä on todella tuleva OnePlus 3, niin ulkonäkö on puolestaan muttunut hieman kilpailijoiden suuntaan. Erityisesti takakansi muistuttaa Samsungia ja HTC:ta tai kenties juuri niiden välimuotoa, kuten huhuttu Samsungin C-mallisto.Tietojen mukaan laite esitellään vielä tässä kuussa, joten kauaa ei tarvitse odottaa näiden huhujen vahvistumista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja