Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidin uudistukset tuovat lisäväriä näppäimistöön

1
Puhelinvertailu

Androidin uudistukset tuovat lisäväriä näppäimistöön
Google kertoi eilen tulevan Android-version ominaisuuksista I/O-kehittäjätapahtumassa. Toistaiseksi nimeämätön N-versio tuo paljon uudistuksia, joista eniten palstatilaa lienee ovat saaneet virtuaalitodellisuus- ja suorituskykyparannukset.

Tulossa on kuitenkin aimo annos pienempiä uudistuksia, joista osa on merkittäviäkin tietyille kohderyhmille. Yksi kaikkia varmasti koskettava Androidin osa on näppäimistö, joka saakin uudistuksia Android N:ssä, kertoo Android Police.

Uusi näppäimistö kantaa nimeä Google Keyboard 5.1 ja tuo mukanaan yhden tärkeän uudistuksen: teemat. Näppäimistö on itsessään suunniteltu toimimaan nopeasti ja parhaalla mahdollisella tavalla vailla virhepainalluksia, mutta sen ulkonäkö ei välttämättä tyydytä kaikkien silmää.


Jatkossa käyttäjät voivatkin valita näppäimistön taustaksi haluamansa teemavärin tai jopa valita haluamansa taustakuvan omista kuvistaan. Näppäimistö tuo myös tuen uusille emoji-kuville.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

JussiFX
JussiFX

1

"Yksi kaikkia varmasti koskettava Androidin osa on näppäimistö"
No, ei välttämättä, kun jokainen laitevalmistaja tumppaa oman näppissoftansa googlen tilalle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja