Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tanskalaisfirma esitteli markkinoiden ensimmäisen yönäöllä varustetun älypuhelimen

3
Puhelinvertailu

Tanskalaisfirma esitteli markkinoiden ensimmäisen yönäöllä varustetun älypuhelimen
Pieni tanskalainen puhelinvalmistaja Lumigon on esitellyt uuden puhelimen, joka kantaa ylpeänä "maailman ensimmäinen"-leimaa. Vaikka markkinoilla on nähty jo älypuhelimia, jotka näkevät pimeässä, niin varsinaista yönäköä ei ole puhelimissa ennen nähty.

Lumigon T3 sisältää ensimmäisenä puhelimena maailmassa infrapuna-ledeillä varustetun 4 megapikselin yökameran. Kameran toimii siis säkkipimeässä ja valaisee kohteen infrapunalla, joka on paljaalle ihmissilmälle näkymätöntä.

Laite on suunniteltu työkäyttöä silmällä pitäen ja kuori on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Lasi on kestävää Gorilla Glass 4 -mallia ja puhelin on luokiteltu veden- ja pölynkestäväksi.

Vaikka kyse on lujatekoisesta laitteesta, niin 4,8 tuuman HD-näytöllä varustettu puhelin ei ole kuitenkaan kooltaan massiivinen.T3 on varustettu neliytimisellä suorittimella (mahdollisesti Snapdragon 820?), 3 gigatavulla RAM-muistia ja peräti 128 gigatavun tallennustilalla. Kamerat ovat 13 ja 5 megapikseliä ja puhelin tukee sormejälkitunnistusta.

Jos näytön heikohko resoluutio ei haittaa ja erikoisempi Android-puhelin viehättää, niin tässä on hyvä ehdokas. Hintaa on tosin huippupuhelimien verran, alkaen 740 euroa. Hieman kalliimmalla mukaan saa myös kultaa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.