Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

"Hey Cortana" toimii nyt myös Androidilla

1
Puhelinvertailu

Hey Cortana toimii nyt myös Androidilla
Google Now'n on pystynyt korvaamaan Microsoftin vaihtoehdolla jo viime vuodesta, mutta Androidin Cortanassa on ollut yksi olennainen puute. Nyt puute on paikattu.

Google Playn päivitystiedot osaavat kertoa, että Cortanan pystyy nyt avaamaan Androidissa äänikomennolla. Näin ollen avustajaa voi käyttää täysin koskettamatta, joka on tietysti olennainen osa ääniavustajaa.

"Hey Cortana" avaa siis ääniavustajan Androidissa, mikäli sovellus on päivitetty versioon 1.8.0.1066. Uuden sovellusversion mukana ei tuoda muita isompia ominaisuuksia, mutta pieniä korjauksia mm. akun käyttöön siitä löytyy.

Ominaisuus oli hetken aikaa viime vuonna sovelluksessa, kunnes se poistettiin, jotta ei häiritsisi vastaavaa "Ok, Google"-toimintoa, kertoo GSM Arena.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

jokinen66
jokinen66

1

Mitä näitä kaikkia juttuja aina kannattaa huomioida. Ei toimi Suomessa. Usein tulee luettua jostain "uudesta" joka ei sitten koskekkaan meitä. Useimmiten tosin jutussa mainittu. Itse asiasta, mielelläni korvaisin Google now:n, ainoa mitä osaa kalenterimerkitöjen lisäksi kertoa on milloin olisin kotona jos nyt just lähtöisin. Odotan mielenkiinnolla mitä Google assistent tuo uutta tälle rintamalle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.