Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto kertoo tulevan Galaxy Noten uudesta ominaisuudesta

Puhelinvertailu

Vuoto kertoo tulevan Galaxy Noten uudesta ominaisuudesta
Samsungilta odotetaan kuudennen sukupolven Galaxy Note -älypuhelinta ensi syksynä. Yhtiö pitää todennäköisesti julkistustilaisuuden jälleen elokuussa, jolloin näemme uuden S Pen -kynällä varustetun puhletin.

Tässä vaiheessa edes nimestä ei ole varmuutta, tai edes konsensusta, sillä sekä Galaxy Note 6:ää että Note 7:ää on ehdotettu. Jälkimmäisen syynä yhtenäisyys Galaxy S7 -mallin kanssa, ensimmäinen puolestaan olisi puhdas järjestysnumero.
Nimen lisäksi huhuissa on keskitytty esimerkiksi näytön tai kynän, jotka molemmat ovat erittäin olennaisia Note-ominaisuuksia, sijaan täysin uuden ominaisuuden mahdollisiin paljastuksiin.

Uusin vuoto vaikuttaisi vahvistavan jo kauan huhuttua tietoa, että tuleva Note olisi ensimmäinen Samsung huippupuhelin, josta löytyisi iirisskanneri.

Hiljattain Samsung esitteli Tab Iris -tabletin, jossa kyseinen ominaisuus jo löytyy.

Vuotokuvassa väitetty Samsungin betaohjelman sovellus pyytää vahvistamaan henkilöllisyyden sormenjäljellä ja alla oikeanpuolisena vaihtoehtona on silmästä tehtävä iiristunnistus.

Ulkonäkönsä perusteella laite on kovasti edeltäjänsä kaltainen, mikäli mittojen perusteella tehtyä 3D-mallinnosta (kuvassa) uskotaan.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja