Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Eikö OnePlus 3:n 6 gigaa muistia riitä? Tulossa älypuhelin kahdeksalla?

1
Puhelinvertailu

Eikö OnePlus 3:n 6 gigaa muistia riitä? Tulossa älypuhelin kahdeksalla?
Android-älypuhelinten tämän vuoden huippumalleissa on ollut pääasiassa neljä gigatavua RAM-muistia. Hiljattain esitelty uutuus OnePlus 3 kuitenkin sai peräti 6 gigatavua LPDDR4-muistia, mutta vielä parempaakin on tulossa.

Vaikka suoraan suurempi muistin määrä ei tarkoita nopeampaa tai sulavampaa käyttökokemusta, niin yhtä hyvällä sovellus- ja käyttöjärjestelmätarjonnalla enemmän on myös parempi. Niinpä on suotavaa, että muistin määrä kasvaa.
Nyt tiedot kertovat, että kiinalaisvalmistaja LeEco on tuomassa markkinoille älypuhelinta kahdeksan gigatavun RAM-muistilla. Aiemmin LeTV-nimellä tunnettu firma on ollut otsikoissa Applen Hitler-vertailuista sekä markkinoiden ensimmäisestä Snapdragon 820 -puhelimesta. Nyt yhtiö jatkaa jälkimmäisenä mainitulla, paremmalla linjalla ollen kenties ensimmäinen kahdeksan RAM-gigatavun puhelin.

Tässä vaiheessa kyse on tosin vielä vain huhusta, mutta varsin mehukkaasta sellaisesta. Vaikka kyse olisi paikkansapitävästä huhusta, niin joudumme odottelemaan laitetta vielä tovin, sillä tässä uudessa Le Max 2 -mallissa on väitetysti myös vielä julkaisematon Snapdragon 821 -piiri.

Kuvassa: Le Max Pro
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja