Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Android ei olekaan Nutella, nimi paljastettiin

1
Puhelinvertailu

Uusi Android ei olekaan Nutella, nimi paljastettiin
Google esitteli tulevan Android-version eli Android N:n ominaisuuksia jo I/O-tapahtumassa toukokuussa, mutta nimeä ollaan jouduttu veikkailemaan tähän päivään asti. Nyt yhtiö on tiedottanut, että uutta versiota kutsutaan nimellä Nougat.

Kuten aiemminkin, Googlen mobiilialustan uuden version nimi on saatu makealta herkulta. Nougat oli yksi suosikkiarvauksista kenties yleisimmän Nutellan jälkeen.

Google kertoi I/O-tapahtumassa, että tulevan käyttöjärjestelmäversion nimeä voi ehdottaa Googlelle ja nimi valitaan ehdotuksista. Oliko kyseessä vain markkinointikikka? On vaikea sanoa, mutta ainakin Google valitsi nimen joka oli varmasti ollut huulilla jo ennen yleisöehdotuksia.

Google tietysti kertoi säilyttävänsä oikeuden valita minkä tahansa nimen, joka on ymmärrettävää, erityisesti kun haetaan N-sanaa.

Android Nougat saapuu ensimmäisille laitteille todennäköisesti syyskuussa, mahdollisesti jo elokuun aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

syrtek66
syrtek66

1

"Google tietysti kertoi säilyttävänsä oikeuden valita minkä tahansa nimen, joka on ymmärrettävää, erityisesti kun haetaan N-sanaa."

:D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja