Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uudet luvut Huawein älypuhelinmyynnistä, tavoitteena uusi ennätys

Puhelinvertailu

Uudet luvut Huawein älypuhelinmyynnistä, tavoitteena uusi ennätys
Olemme seuranneet Huawein nousua maailman älypuhelinvalmistajien huipulle viimeiset vuodet, kun yhtiö alkoi panostaa vahvemmin Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Nyt yhtiö on selkeä markkinakolmonen heti Samsungin ja Applen jälkeen, mutta tavoitteet on kaikkea muuta kuin saavutettu.

Viime vuonna yhtiö rikkoi 100 miljoonan toimitetun älypuhelimen rajan. Tänä vuonna tavoitteena on kasvattaa älypuhelinmyyntiä noin 30 prosentilla yli 140 miljoonaan laitteeseen ja alkuvuosi näyttää lupaavalta.
Yhtiö on kiistänyt huhut, joiden mukaan tavoitetta olisi pienennetty 20 miljoonalla ja vakuuttaa, että 140 miljoonaa on edelleen tämän vuotinen tavoitemäärä. Nyt Digitimes kertoo, että luku voi hyvin olla tavoitettavissa, sillä alkuvuodesta kasvu on ollut viimevuotiseen samaan ajanjaksoon verrattuna yli 60 prosenttia.

Huawei myi älypuhelimia ensimmäisellä neljänneksellä 28,3 miljoonaa kappaletta. Näin ollen yhtiön nousujohtoinen tahti on saanut jatkoa. Kasvua on vauhdittanut muun muassa uuden P9-mallit joita on myyty parissa kuukaudessa 2,6 miljoonaa kappaletta.

Suomessa Huawein mallit ovat myyneet erittäin hyvin viimeaikoina, joista todistuksena listasijoitukset aivan operaattorien myyntitilastojen kärkipäässä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja