Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n tuleva Nexus-laite löytyi testituloksista

Puhelinvertailu

HTC:n tuleva Nexus-laite löytyi testituloksista
Tämän vuotisten Nexus-laitteiden valmistajaksi on kuluneen vuoden saatossa näennäisesti paljastunut ainakin kaksi aasialaisyhtiötä. Kiinalaisen Huawein osallistuminen tämänvuotisten Nexus-laitteiden kirjoon on vielä hieman epäselvää, mutta taiwanilainen HTC vaikuttaa jo varmalta.

HTC:n Nexus-laitteista on huhuttu jo pitkään ja ensimmäinen vahvistus kahdesta Googlen kanssa yhteistyössä kehitetystä Nexus-puhelimesta saapui jo huhtikuussa. Marlin- ja Sailfish-koodinimillä tunnetuista laitteista on viimeaikoina paljastunut myös tarkempia lisätietoja.
Nyt näistä suurempi laite on löytänyt tiensä myös GeekBench-testiohjelmiston tuloksiin nimellä Google Marlin. Tulossivu vaikuttaa vahvistavan, että kyseessä on todella Snapdragon 820:lla ja neljällä gigatavulla RAM-muistia varustettu laite. Aiempien tietojen mukaan myös muun muassa 12 ja 8 megapikselin kamerat, 5,5 tuumainen QHD-näyttö, sormenjälkilukija sekä USB Type-C -liitäntä.

Valmistajan toinen laite, Sailfish, on puolestaan väitetysti Nexus 5X -mallin seuraaja pienemmällä viiden tuuman näytöllä.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja