Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvassa Nokian ensimmäinen Android-puhelin?

4
Puhelinvertailu

Kuvassa Nokian ensimmäinen Android-puhelin?
Vanha kunnon Nokia on jälleen saapumassa älypuhelinmarkkinoille ensimmäisen kerran sitten mobiilipuolen yritystoiminnan myynnin jälkeen. Nyt verkkoon on vuotanut kuva, jossa nähdään väitetysti Nokian P1-nimellä varustettu älypuhelin.

Huhtikuussa kerroimme Nokian mahdollisesti ensimmäisestä Android-puhelimesta, jota tuolloin kutsuttiin A1-nimellä. Nyt promokuvassa nähtävä P1 on selkeästi eri puhelin, jos kyse on todellisesta laitteesta.

PhoneArenan mukaan kyseessä voi olla Sharpin P1-puhelimeen perustuvat laite, joka on vain brändätty Nokiaksi. Nokia on kertonut tarjoavansa brändiä aasialaisille laitevalmistajille.

Nokialla on jälleen oma brändi käytettävissä myös älypuhelimia varten, kun Microsoftin yksinoikeus brändiin päättyi heinäkuun alussa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
s73037s (vahvistamaton)

2

HTC:llä oli Maailman ensimmäisenä Androir puhelin ja Nokialla viimeisenä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ei uusia (vahvistamaton)

3

Nokia X, X+ sekä XL olivat yhtiön ensimmäiset Android-puhelimet jo vuosia sitten.

Vastaa
teme565
teme565

4

Lainaus:

PhoneArenan mukaan kyseessä voi olla Sharpin P1-puhelimeen perustuvat laite, joka on vain brändätty Nokiaksi. Nokia on kertonut tarjoavansa brändiä aasialaisille laitevalmistajille.

Tulee mieleen ne kymmenisen vuotta sitten myynnissä olleet Saloran ja Finluxin taulutelevisiot. Eivät tainneet kuitenkaan Salon tai Turun TV-tehtaalta olla peräisin...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja