Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto esittelee Nokian tulevaa Android-puhelinta

3
Matti Vähäkainu

Vuoto esittelee Nokian tulevaa Android-puhelinta
Nokia on viime aikoina kunnostautunut mm. yrityskauppojen ja huippunopeiden 5G-yhteyksien parissa, mutta emme toki ole unohtaneet tulevaa Android-puhelinta.

Viime kerralla väitetty puhelinvuoto osoittautui fanin mallinnukseksi, mutta kenties tällä kertaa kyseessä on aito laite – tai aprillipila. Android Authority on saanut käsiinsä kuvia puhelimesta, joka on väitetysti Nokian tuleva Android-puhelin.

Puhelimen sanotaan kantavan nimeä Nokia A1 ja kyseessä on ulkoisesti varsin tyypillinen Android-puhelin. Tietojen mukaan kesällä 2016 julkistettava puhelin saapuu Android 6.0 Marshmallow'lla ja Nokian omalla Z Launcherilla varustettuna. Kyseessä on ilmeisimmin keskihintaluokan puhelin, mikäli speksit Snapdragon 652:sta sekä 5,5 tuuman Full HD -näytöstä pitävät paikkansa.


Yhtiö kiisti Android-puhelinten valmistuksen viime vuonna heti suunnitelmien paljastuttua. Toisaalta itse valmistus ei tulekaan Nokialla kysymykseen, vaan ainoastaan suunnittelu ja brändin myynti.

Nokia ei ole voinut käyttää omaa brändiään matkapuhelimissa viime vuoden loppuun asti, joten edellinen Nokia-brändätty puhelin oli Microsoftin valmistama peruspuhelin.

Nokia on aiemmin kehittänyt Androidille Z Launcher -ohjelmistoa, jonka lisäksi yhtiö on julkaissut Android-tabletti Nokia N1:n.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
mulkunvarsi (vahvistamaton)

2

Eitää

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti etrade:

Eikös aprillipilat poisteta yleensä

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti etrade:

Eikös aprillipilat poisteta yleensä seuraavana päivänä etusivulta?

Ei täällä, ammattitaitoa kun ei saa kaupasta. Ehkäpä pitäsi journalistin mennä Hymylle töihin, saisivat vastinetta rahalleen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja