Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jälleen uusi WhatsApp-panna Brasiliassa

1
Matti Vähäkainu

Jälleen uusi WhatsApp-panna Brasiliassa
Maailman suosituin viestintäsovellus WhatsApp on onnistunut kasvattamaan palvelunsa yli miljardiin käyttäjään ja suosioon on monta hyvää syytä. Vaikka alunperin palvelulla ei ollut takana Facebookin kaltaista jättiä, niin palvelu kasvoi, koska se tarjosi yksinkertaisen rekisteröinnin puhelinnumerolla ja varsin toimivan palvelun.

Sittemmin palvelu on kasvanut muun muassa uusien ominaisuuksien, kuten puheluiden sekä tietysti vahvan salauksen ansiosta. Kaikki eivät kuitenkaan ole yhtä innoissaan palvelun salauksesta, jota yhtiö ei ole valmis (tai edes kykenevä) purkamaan.

Brasiliassa, jossa palvelua käyttää valtaosa internetiä käyttävistä, palvelu on pistetty jälleen pannaan, kertoo Reuters. Aiemminkin pannassa ollut palvelu on avattu pikaisesti korkeimman oikeuden tuomarin toimesta, ja näin kävi nytkin.


Tälläkin kertaa alemman oikeusasteen tuomari oli sulkenut palvelun, koska yhtiö ei ollut auttanut tutkinnassa poliisia, joka kaipasi viestejä epäiltyjen WhatsApp-käyttäjiltä. WhatsAppin omistama Facebook kuitenkin kertoi, ettei sen ole mahdollista auttaa, sillä kaikki viestit ovat salattuja eikä niitä säilytetä WhatsAppin palvelimilla.

WhatsAppilla on Brasiliassa yli 90 miljoonaa käyttäjää, joka on liki yhtä paljon kuin maassa on internetiä käyttäviä ihmisiä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja