Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokémon Go päihitti kotimaisen Clash Royalen

Sami Koivunen

Pokémon Go päihitti kotimaisen Clash Royalen
Mobiilisovellusten tuottoja tutkiva Sensor Tower arvioi kuukausi sitten julkaistun Pokémon Gon tuottaneen maailmanlaajuisesti yli 200 miljoonaa dollaria.

Sensor Tower vertasi Pokémon Gon 30 ensimmäisen päivän suosiota kotimaisen Supercellin Clash Royaleen ja Kingin vuonna 2014 julkaistuun Candy Crush Sodaan. Aiemmin ennätyksiä hallussaan pitänyt Clash Royale ylsi kymmenen miljoonan dollarin tuottoihin yhdeksessä päivässä ja keräsi kuukaudessa yhteensä 125 miljoonan dollarin tuotot. Pokémon Go ylsi vastaavasti kymmeneen miljoonaan seitsemässä päivässä ja tuotti kuukaudessa 200 miljoonaa. Pelin tuotot kasvoivat selvästi, kun se julkaistiin Japanissa.Pokémon Go'ta kehittää yhdysvaltalainen Niantic, joka perustettiin kuusi vuotta sitten Googlen sisäisenä kasvuyrityksenä. Viime vuonna Niantic erottautui Googlesta omaksi yrityksekseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja