Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kun kuusikaan gigatavua ei riitä: Kiinalaisvalmistaja valmistelee RAM-hirviön julkaisua?

2
Puhelinvertailu

Kun kuusikaan gigatavua ei riitä: Kiinalaisvalmistaja valmistelee RAM-hirviön julkaisua?
Jokseenkin yllätyksenä voitiin pitää, kun alkukesästä OnePlus esitteli tämänvuotisen huippulaitteensa kuuden gigatavun RAM-muistilla. Erityisesti hintansa puolesta neljäkin olisi ollut tarpeeksi, mutta erityisesti Aasiassa uskotaan ilmeisesti isompiin RAM-palikoihin.

Sittemmin muun muassa Samsung on esitellyt liki tonnin hintaisen Galaxy Note7 -mallin, josta löytyy "vain" neljä gigatavua RAM-muistia – Kiinaan tosin on tiettävästi tulossa myös 6 gigatavun malli.

Nyt GizChina kertoo, että kiinalaisvalmistaja LeEco tuo markkinoille huippupuhelin Le 2s:n, jonka sisuksista löytyy peräti kahdeksan gigatavua RAM-muistia.

Huhutietojen mukaan laitetta ryhdittää myös mm. Snapdragon 821 -piiri, 64 gigatavua tallennustilaa sekä 5,5 tuuman 2K-näyttö. Ominaisuudet ovat siis varmasti kunnossa, mutta liekö ylimääräisestä RAM-muistista on mainittavasti lisähyötyä. Valitettavasti laitetta ei todennäköisesti nähdä länsimarkkinoilla, ainakaan kovin laajamittaisesti, joten jäämme odottamaan muiden valmistajien vastausta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Caliber
Caliber

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jkij:

kyllähän toi antero on paska ja jos tahtoo toimivan laitteen se tarvii muistia

iponistit tykkää ladata selaimen välilehdet aina uudestaan, se ei ole vika, se on ominaisuus.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja