Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n tulevan huippuälypuhelimen vuotokuva yllättää

Sami Koivunen

LG:n tulevan huippuälypuhelimen vuotokuva yllättää
Uusi vuotokuva on aiheuttanut hämmennystä, sillä se eroaa aiemmin vuodetuista tietokonerenderöidyistä kuvista.

Aiemmat vuotokuvat vihjasivat LG G5 -älypuhelimesta tutun modulaarisen rakenteen tekevän paluun V20:ssä, mutta uudempi vuotokuva (näkyy alla) eroaa tältä osin vanhasta. Sen sijaan V20:ssä vaikuttaisi olevan odotusten mukaisesti Android Nougat -käyttöjärjestelmä.

V20:n spekuloidaan olevan 5,5 tuuman Full HD -näytöllä varusteltu puhelin. Laitteen sisälle on huhuiltu Snapdragon 820 -järjestelmäpiiriä, kolme tai neljä gigatavua RAM-muistia, microSD-korttipaikkaa, 32 tai 64 gigatavua tallennustilaa, 20 megapikselin takakameraa, kahdeksan megapikselin etukameraa, 4000 milliampeeritunnin akkua ja USB Type-C -liitintä.@evleaks vuoti tänään kuvia myös Sony Xperia X Compactiksi väitetystä älypuhelimesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja