Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung aloittaa räjähdysalttiiden Note7-puhelinten korvaamisen

2
Puhelinvertailu

Samsung aloittaa räjähdysalttiiden Note7-puhelinten korvaamisen
Samsung keskeytti uusimman lippulaivamallin Galaxy Note7:n myynnin alkukuusta, koska yhtiön mukaan laitteiden akuissa on vakava ongelma. Laitteen akku voi syttyä palamaaan itsestään, joten samalla palautukseen meni yli 2 miljoonaa myytyä laitetta.

Yhtiö antoi kuluttajille mahdollisuuden vaihtaa laitetta tai odotella korvaavaa laitetta, kun korjaukset on saatu tehtyä ja uudet erät saapuvat. Nyt Samsung on kertonut, että uudet erät ovat tulossa.

Australiassa Galaxy Note7:n korvaajalaitteet saapuvat 21. syyskuuta alkaen. Myynti aloitetaan puolestaan lokakuun puolella. Tämä ei täysin vahvista vielä muun maailman aikataulua, mutta Samsung on kertonut aiemmin, että se pyrkii ajoittamaan korvaajat maailmanlaajuisesti lähelle toisiaan.

Samsung julkaisi samalla kuvan, jossa esitetään kuinka laitteen voi varmistaa sisältävän toimivan akun. Musta neliö IMEI-koodin yhteydessä sekä sininen S-leima takaavat, että kyseessä on korvausyksikkö.Akkuongelmia on raportoitu Note7-puhelimissa muutamia kymmeniä yksittäistapauksia parista miljoonasta myydystä laitteesta. Suomessa Note7:n myyntiin saapuminen on viivästynyt akkuongelmien takia. Mikäli tuotteen on ostanut ulkomailta niin Suomessakin korvausyksikköön on tietysti oikeus.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.