Uusin vitsi Applen AirPods-kuulokkeista onkin aito tuote

2
Puhelinvertailu

Uusin vitsi Applen AirPods-kuulokkeista onkin aito tuote
Vaikka Apple tunnetaan huipputason suunnittelutyöstä, onpa kyseessä ohjelmisto tai laite, niin silloin tällöin yhtiö mokaa pahemman kerran. Erikoiset design-ratkaisut ovat sisältäneet mm. pohjasta ladattavan hiiren sekä tietysti järkyttävän ruman akkukotelon.

Uusimmaksi epäonnistumiseksi on väitetty uusia langattomia AirPods-kuulokkeita, joita on verrattu erityisesti sähköhammasharjan irroitettaviin vaihtopäihin. Korvakuulokkeet näyttävät kutakuinkin tavallisilta langattomilta kuulokkeilta, mutta niistä puuttuu niskan taakse menevä lenkki, joka pitää kuulokkeet pudotessaankin tallessa.

Niinpä kuulokkeiden suunnittelun on sanottu epäonnistuneen kahdella eri osa-alueella: käytännöllisyydessä ja ulkonäössä. Voi hyvinkin olla, että ulkonäköä moititaan vain koska se on erilainen – kaikkea uudenlaista haukutaan aluksi. Selvää on kuitenkin, että kuluttajat tulevat hukkaamaan näitä pienikokoisia nappeja reilunlaisesti.



Erityisesti, kun kyseessä ei ole mikään halpa kuulokepari (159 e), niin tallessa pysyminen on tärkeää. Tähän markkinarakoon iskee AirPod Strap, joka esittelee ratkaisua Twitterissä ja Facebookissa sekä omalla sivustollaan. AirPodsien tappeihin kiinnittyvä remmi yhdistää ne toisiinsa, jolloin ulkonäkö vaikuttaa perinteisiltä langattomilta nappikuulokkeilta.

Vaikka kyseessä voisikin hyvin olla vitsi, niin sivustolta löytyy myös ennakkotilaus. Nappikuulokkeet yhdistävä remmi maksaa $19,95 plus postikulut (Yhdysvalloissa $5). Mikäli tämäkään ei vielä vakuuta, niin idean takana oleva Robert Bodley kertoo Mashablelle, että tuote aiotaan todella tuoda asiakkaille.

Mikäli sijoittaa n. 160 euroa kuulokkeisiin, niin ehkäpä parin kympin lisäsijoitus on viisasta tehdä, jotta kuulokkeet pysyvät varmasti tallessa. Niitä käyttäessä tosin ei käännä katseita varmasti samaan tapaan, joka voi olla joidenkin mielestä huonokin asia. Lisäksi tässä vaiheessa on vaikea sanoa vaikuttaako remmi laitteen toimintaan.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € Proshop
406 € CDON
438 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Samsung Galaxy A23 5G – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy A23 5G
129 € DNA
149 € Power
169 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Kommentit (2)

perhana
perhana

1

Ne sittenkin pölli mun idean!! :DDD
Mut kyllä se iString olis ollu paljon parempi nimi, olis vedonnu ainakin naispuolisiin ostajiin paremmin, tai no, miksei iStrap toki myös... :-P

Vastaa
jartar
jartar

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:

Ne sittenkin pölli mun idean!! :DDD
Mut kyllä se iString olis ollu paljon parempi nimi, olis vedonnu ainakin naispuolisiin ostajiin paremmin, tai no, miksei iStrap toki myös... :-P


Eihän tänne kohta uskalla kirjoittaa mitään kun parhaat ideat viedään heti käsistä :D Kyllä ne vielä sen nimen kerkeää vaihtaa ennen julkaisua ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.