Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusin vitsi Applen AirPods-kuulokkeista onkin aito tuote

2
Puhelinvertailu

Uusin vitsi Applen AirPods-kuulokkeista onkin aito tuote
Vaikka Apple tunnetaan huipputason suunnittelutyöstä, onpa kyseessä ohjelmisto tai laite, niin silloin tällöin yhtiö mokaa pahemman kerran. Erikoiset design-ratkaisut ovat sisältäneet mm. pohjasta ladattavan hiiren sekä tietysti järkyttävän ruman akkukotelon.

Uusimmaksi epäonnistumiseksi on väitetty uusia langattomia AirPods-kuulokkeita, joita on verrattu erityisesti sähköhammasharjan irroitettaviin vaihtopäihin. Korvakuulokkeet näyttävät kutakuinkin tavallisilta langattomilta kuulokkeilta, mutta niistä puuttuu niskan taakse menevä lenkki, joka pitää kuulokkeet pudotessaankin tallessa.

Niinpä kuulokkeiden suunnittelun on sanottu epäonnistuneen kahdella eri osa-alueella: käytännöllisyydessä ja ulkonäössä. Voi hyvinkin olla, että ulkonäköä moititaan vain koska se on erilainen – kaikkea uudenlaista haukutaan aluksi. Selvää on kuitenkin, että kuluttajat tulevat hukkaamaan näitä pienikokoisia nappeja reilunlaisesti.


Erityisesti, kun kyseessä ei ole mikään halpa kuulokepari (159 e), niin tallessa pysyminen on tärkeää. Tähän markkinarakoon iskee AirPod Strap, joka esittelee ratkaisua Twitterissä ja Facebookissa sekä omalla sivustollaan. AirPodsien tappeihin kiinnittyvä remmi yhdistää ne toisiinsa, jolloin ulkonäkö vaikuttaa perinteisiltä langattomilta nappikuulokkeilta.

Vaikka kyseessä voisikin hyvin olla vitsi, niin sivustolta löytyy myös ennakkotilaus. Nappikuulokkeet yhdistävä remmi maksaa $19,95 plus postikulut (Yhdysvalloissa $5). Mikäli tämäkään ei vielä vakuuta, niin idean takana oleva Robert Bodley kertoo Mashablelle, että tuote aiotaan todella tuoda asiakkaille.

Mikäli sijoittaa n. 160 euroa kuulokkeisiin, niin ehkäpä parin kympin lisäsijoitus on viisasta tehdä, jotta kuulokkeet pysyvät varmasti tallessa. Niitä käyttäessä tosin ei käännä katseita varmasti samaan tapaan, joka voi olla joidenkin mielestä huonokin asia. Lisäksi tässä vaiheessa on vaikea sanoa vaikuttaako remmi laitteen toimintaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

perhana
perhana

1

Ne sittenkin pölli mun idean!! :DDD
Mut kyllä se iString olis ollu paljon parempi nimi, olis vedonnu ainakin naispuolisiin ostajiin paremmin, tai no, miksei iStrap toki myös... :-P

Vastaa
jartar
jartar

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:

Ne sittenkin pölli mun idean!! :DDD
Mut kyllä se iString olis ollu paljon parempi nimi, olis vedonnu ainakin naispuolisiin ostajiin paremmin, tai no, miksei iStrap toki myös... :-P


Eihän tänne kohta uskalla kirjoittaa mitään kun parhaat ideat viedään heti käsistä :D Kyllä ne vielä sen nimen kerkeää vaihtaa ennen julkaisua ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja