Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Räjähtäneistä Note7-laitteista kymmeniä vääriä hälytyksiä

1
Matti Vähäkainu

Räjähtäneistä Note7-laitteista kymmeniä vääriä hälytyksiä
Samsung joutui kutsumaan alkukuusta takaisin noin 2,5 miljoonaa Note7-älypuhelinta ylikuumenemisen ja jopa räjähdysalttiuden takia. Ennennäkemätön laitteiden takaisinkutsu oli ainoa ratkaisu, kun kymmenet laitteet olivat syttyneet tuleen.

Hiljattain Samsung on saanut jo markkinoille uusia ja toimivia Note7-laitteita, mutta kalabaliikkia käydään yhä. Etelä-Koreassa Samsung on joutunut tarkempaan syyniin samaan aikaan kun Kanadassa vielä 30 prosenttia räjähdysaltiista laitteista on vielä palauttamatta.

Samsung on myös kertonut, että monet ilmoitetuista ongelmista ovat liioiteltuja. Itseasiassa täsmälleen 26 kappaletta raportoiduista ongelmatapauksista oli vääriä hälytyksiä, kertoo PhoneArena. Laitteissa ei ollut joko ongelmaa, raportoijaa ei saatu kiinni tai raportoija itse perui ongelmaraportin.Ottaen huomioon, että jo alkukuusta ongelmia oli raportoitu yli 30 ja tämän jälkeen arvioit ovat liikkuneet lähemmän 100 laitteessa, niin ongelmia on todennäköisesti silti ollut enemmän kuin vääriä hälytyksiä. Todennäköisesti kuluttajat ovat yrittäneet hyväksikäyttää tilannetta onnistumatta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

"raportoijaa ei saatu kiinni" Niin sekö ettei ko. henkilöä tavoiteta mitätöi ongelman ja tekee siitä mahdollisesti väärän hälytyksen? WHAT?

Ja se, että:

"itse perui ongelmaraportin" Niin onko vaikeaa arvioida räjähtikö se pöksyissä vai ei? xD

Ihan super outoa settiä jokatapauksessa..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja