>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook Messenger tukee nyt end-to-end-salausta, piilota viestisi helposti urkkijoilta

Matti Vähäkainu

Facebook Messenger tukee nyt end-to-end-salausta, piilota viestisi helposti urkkijoilta
Facebookin omistama WhatsApp on jo vuosien ajan tarjonnut käyttäjille niin kutsutun end-to-end-salauksen. Tämä tarkoittaa, että viestit salataan koko matkan lähettäjältä vastaanottajalle, jolloin niihin ei pääse käsiksi edes palvelu itse. Nyt Facebook on tuonut saman ominaisuuden myös nimikkoviestimeensä.

Facebook Messenger tukee nyt myös samaista ominaisuutta, jonka nimeksi on annettu Secret Conversations eli Salatut Keskustelut. Keskustelut voi nyt siis halutessaan salata, mutta ne eivät ole sitä oletuksena.

End-to-end-salaus tarjoaa suojan kaiken maailman urkkijoilta, joihin voi lukeutua mm. hakkerit, viestipalvelu tai vaikkapa erinäiset tiedustelupalvelut. Salaiseksi keskustelun saa kun uuden viestin yhteydessä ruksii ylhäältä kyseisen valinnan. Avoinna olevan keskustelun voi puolestaan vaihtaa salaiseksi vastaanottajan nimeä painamalla. Ominaisuus vaatii uusimman sovellusversion molemmissa päissä.Salaiset keskustelut eivät tue GIF-animaatioiden tai videoiden lähettämistä, mutta ne voi Snapchatin tapaisesti laittaa tuhoutumaan automaattisesti. WhatsAppin end-to-end-salaus laajeni tänä vuonna kattamaan kaiken sovelluksella tehtävän viestimisen, olipa kyseessä puhelut, videot tai tekstiviestit.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.