Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi tutkinta alkaa: Uudetkin Galaxy Note7 -puhelimet syttyvät palamaan

1
Manu Pitkänen

Uusi tutkinta alkaa: Uudetkin Galaxy Note7 -puhelimet syttyvät palamaan
Kuluttajatuotteiden tuoteturvallisuutta Yhdysvalloissa valvova CPSC aikoo aloittaa tutkinnan syttyneen Galaxy Note7 -vaihtopuhelimen johdosta. Samsung ei halua vielä kommentoida tapausta, mutta yhtiö vahvisti tutkivansa asia yhteistyössä paikallisten viranomaisten kanssa.

Elokuussa markkinoille saapuneissa ensimmäisissä Note7-puhelimissa on akkuvikoja, joiden takia puhelimet voivat äkisti syttyä palamaan. Samsung myönsi ongelmat suhteellisen nopeasti, lopetti puhelinmallin myynnin maailmanlaajuisesti ja aloitti toimet jo myytyjen puhelimien vaihtamiseksi uusiin turvallisiin puhelimiin. Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että akkuongelmia ei ole saatu poistettua kokonaan turvallisiksi luvatuista uusista malleistakaan.

Mikäli viallisia akkuja löytyy uusistakin Galaxy Note7 -puhelimista, joutuu Samsung varsin kiusalliseen tilanteeseen ja aloittamaan mahdollisesti uuden takaisinkutsuoperaation. Puhelimien vaihtaminen parin viikon välein ei tule Samsungille halvaksi, minkä lisäksi kuluttajat voivat vaihtaa kokonaan toiseen merkkiin kärsivällisyyden loppumisen takia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.