Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin hulvaton Note7-palautuspaketti, kuin maatuskanukke

3
Puhelinvertailu

Samsungin hulvaton Note7-palautuspaketti, kuin maatuskanukke
Samsung on lopettanut täysin katastrofaalisen Galaxy Note 7:n myynnin ja tuotannon maailmanlaajuisesti, kun jopa väitetysti korjatut laitteet ovat syttyneet palamaan. 17 miljardin dollarin hintaiseksi muodostunut epäonnistuminen ei koskaan päässyt Suomessa virallisesti myyntiin.

Samsungin toimet ovat olleet useiden viranomaisten mukaan vähintäänkin puutteellisia kriisin aikana, mutta nyt Samsung on ilmeisesti lähettänyt palautuspaketteja Note 7 -laitteita testanneille ja kenties myös tavallisille kuluttajille. Ainakin XDA Developers on saanut kyseisen paketin laitteen palauttamista varten, joskin he olivat jo aiemmin laitteen palauttaneet takaisin Samsungille.

Paketti on jokseenkin huvittava, vaikka räjähdysalttius pitää toki ottaa vakavasti. Paketti koostuu antistaattisesta suojamuovista, puhelimen kotelosta, joka sijoitetaan laatikkoon, joka sijoitetaan lämpösuojattuun laatikkoon. Tämä kaikki on tietysti paketoitu laatikkoon, jossa koko laatikkolajitelma on lähetetty. Laatikko lähetetään maateitse, sillä vaurioituneita akkuja ei saa postittaa ilmateitse.


Mitä mieltä olette, onko tämä jo liioiteltua varovaisuutta vai onko laitteita syytä kohdella näin varovaisesti, etteivät ne aiheuta ongelmia kuljetuksen aikana?Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

muppis
muppis

1

Kyllä tuo on ihan asiallinen. Kyseessä kuitenkin on pääasiassa valvomaton kuljetus joten täytyy olla 100% varma siitä, ettei laite aiheuta tuhoa kesken kuljetuksen.

Vastaa
G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti muppis:

Kyllä tuo on ihan asiallinen. Kyseessä kuitenkin on pääasiassa valvomaton kuljetus joten täytyy olla 100% varma siitä, ettei laite aiheuta tuhoa kesken kuljetuksen.

Jep, ja jos tuollainen syyttyykin auton peräkontissa/varastolla niin muut tavarat menee siinä samalla poroksi. Pahvilaatikoissa leviää tuli hyvin nopeasti.

Vastaa
WereCatf
WereCatf

3

Lainaus:

Mitä mieltä olette, onko tämä jo liioiteltua varovaisuutta vai onko laitteita syytä kohdella näin varovaisesti, etteivät ne aiheuta ongelmia kuljetuksen aikana?

Häh, ei tuommonen ole missään nimessä liioittelua. Litium-ioni-akut palaa todella kuumana ja siitäkös vasta ongelmia tulis, jos postirekan kyydissä leimahtais ilman kunnon suojausta. Sitä paitsi, mieluummin liian paljon suojausta, kuin liian vähän!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja