Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Google-puhelin purettiin, iPhonea hankalampi tapaus

2
Puhelinvertailu

Uusi Google-puhelin purettiin, iPhonea hankalampi tapaus
Google esitteli alkukuusta uuden Pixel-puhelimen, jonka on tarkoitus korvata Nexus-laitteet. Kyseessä on ensimmäinen Googlen oma älypuhelin, joiden valmistajana ei toimi, jokin muu Android-valmistaja.

Miten Googlen kädenjälki näkyy sitten laitteessa itsessään. Ainakin Pixelin tekniikka on kohdillaan, sillä siinä on väitetysti älypuhelinmarkkinoiden paras kamera sekä huipputehokas uusi Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri. Laitteiden rakennetta puolestaan on nyt arvioinut iFixit.

Vaikuttaa siltä, ettei Google ole tehnyt laitteen purkamisesta ainakaan kovin helppoa, sillä iFixit on arvostellut sen purkamista melko kovin sanankääntein. Sen käsittelyssä ollut Pixel XL ei auennut aivan yhtä helposti kuin iPhone 7, vaikka rakenteessa oli otettu kovasti mallia Applelta. Lopulta tulokseksi annettiin 6, kun samalla asteikolla (yhdestä kymmeneen) iPhone 7 sai seitsemän pistettä.

Purkamisen yhteydessä opittiin kuitenkin uutta myös komponenteista. Pixel XL:n 5,5 tuuman AMOLED-näyttö, RAM-muisti sekä flash-muisti on Samsungin valmistamia, akku puolestaan (onneksi Samsungin sijaan?) HTC:ltä, joka on koonnut myös kyseiset laitteet.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

Thank god ei ollu sampan oma akku xD, mutta kun sai kutosen testissä niin tarkoittanee, että kuitenkin hiukan helpompi avattava kuin iPhone joka sai 7 pistettä :) niin miksi otskikossa lukee hankalampi tapaus?

Vastaa
perhana
perhana

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Thank god ei ollu sampan oma akku xD, mutta kun sai kutosen testissä niin tarkoittanee, että kuitenkin hiukan helpompi avattava kuin iPhone joka sai 7 pistettä :) niin miksi otskikossa lukee hankalampi tapaus?

Ehh... Eikös tuo iFixit anna pisteitä purkamisen ja korjaamisen helppouden mukaan, eli hankalampi purkaa = huonommat pisteet, ja käsitteekseni 6 on vähemmän kuin 7? Toki jos laskee jäljellä olevien oluiden mukaan niin silloin 6 on huonompi kuin 7 :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja