Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

"Vuosi 2017 on brändin uudelleenrakentamisen vuosi"

Matti Vähäkainu

Vuosi 2017 on brändin uudelleenrakentamisen vuosi
Samsung otti kovasti takkiin tämän vuoden suuresta epäonnistumisestaan. Lienee selvää, että kyse oli tietysti Note7:n akkuongelmista, jotka maksoivat yhtiölle pitkän pennin. Suorien kustannuksien lisäksi kalliiksi voi tulla myös ongelmat brändin kanssa, jonka yhtiö itsekin on huomannut.

Korealaisyhtiön Yhdysvaltojen osaston pomo Gregory Lee kertoi GSMA:n tapahtumassa Atlantassa, että ensi vuodesta tulee brändin ja luottamuksen uudelleenrakentamisen vuosi. Karut lukemat viime neljänneksen tuloksesta voivat olla pientä, mikäli yhtiö ei saa pidettyä asiakkaitaan tai houkuteltua uutta käyttäjäkuntaa.

Leen mukaan aivan vieläkään Note7:ää ei ole päästy unohtamaan yhtiössä, vaikka se on pitkälti kadonnut median uutisoinnista. Taustalla tehdään edelleen töitä tapauksen tutkimiseen sekä viimeisten puhelinten palautuksen eteen. Hänen mukaansa taakasta on kannettu nyt noin 80 prosenttia.Ensi vuosi tuo tulleessaan ensi alkuun uuden Galaxy S -sarjan huippumallin, joka tulee kantamaan ison vastuun Samsungin älypuhelintoiminnan jatkosta. Tulevasta Note-puhelimesta tuskin uskalletaan edes puhua hetkeen, vaikka nimellä, tai edes pääosin ominaisuuksilla, tuskin oli mitään tekemistä ongelmien kanssa.

Yhtiöstä kerrottiin myös, että 5G-kokeilut alkavat ensi vuonna, joka tarkoittaa entistä nopeampia ja luotettavempia langattomia yhteyksiä. Leen mukaan se voi erityisesti parantaa IoT-, tekoäly-, AR- ja VR-sovellusten yhteensovittamista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja