"Vuosi 2017 on brändin uudelleenrakentamisen vuosi"

Matti Robinson

Vuosi 2017 on brändin uudelleenrakentamisen vuosi
Samsung otti kovasti takkiin tämän vuoden suuresta epäonnistumisestaan. Lienee selvää, että kyse oli tietysti Note7:n akkuongelmista, jotka maksoivat yhtiölle pitkän pennin. Suorien kustannuksien lisäksi kalliiksi voi tulla myös ongelmat brändin kanssa, jonka yhtiö itsekin on huomannut.

Korealaisyhtiön Yhdysvaltojen osaston pomo Gregory Lee kertoi GSMA:n tapahtumassa Atlantassa, että ensi vuodesta tulee brändin ja luottamuksen uudelleenrakentamisen vuosi. Karut lukemat viime neljänneksen tuloksesta voivat olla pientä, mikäli yhtiö ei saa pidettyä asiakkaitaan tai houkuteltua uutta käyttäjäkuntaa.

Leen mukaan aivan vieläkään Note7:ää ei ole päästy unohtamaan yhtiössä, vaikka se on pitkälti kadonnut median uutisoinnista. Taustalla tehdään edelleen töitä tapauksen tutkimiseen sekä viimeisten puhelinten palautuksen eteen. Hänen mukaansa taakasta on kannettu nyt noin 80 prosenttia.Ensi vuosi tuo tulleessaan ensi alkuun uuden Galaxy S -sarjan huippumallin, joka tulee kantamaan ison vastuun Samsungin älypuhelintoiminnan jatkosta. Tulevasta Note-puhelimesta tuskin uskalletaan edes puhua hetkeen, vaikka nimellä, tai edes pääosin ominaisuuksilla, tuskin oli mitään tekemistä ongelmien kanssa.

Yhtiöstä kerrottiin myös, että 5G-kokeilut alkavat ensi vuonna, joka tarkoittaa entistä nopeampia ja luotettavempia langattomia yhteyksiä. Leen mukaan se voi erityisesti parantaa IoT-, tekoäly-, AR- ja VR-sovellusten yhteensovittamista.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -42%

Honor X7a
69 € DNA
142 € BIGBOX.FI
229 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto E14 – hinta laskenut -34%

Motorola Moto E14
79 € Gigantti
79 € Power
119 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Xiaomi Poco F5 Pro – hinta laskenut -23%

Xiaomi Poco F5 Pro
596 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 773 €

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -22%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
147 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 146 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.