Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ottaako Samsung varman päälle Galaxy S8:n kanssa?

1
Puhelinvertailu

Ottaako Samsung varman päälle Galaxy S8:n kanssa?
Samsungilla on kiire päästä eroon tämän vuoden katastrofeista ja uusien laitteiden pariin. Yhtiö on niin halukas siirtämään keskustelua tuleviin laitteisiin, että paljastaa itse tulevia ominaisuuksia. Voi kuitenkin olla, että Samsungilla on muutama mutka matkassa.

Uudet raportit kertovat, että korealaisyhtiö joutuu viivästämään julkaisua, joka ei ole optimaalinen tilanne yhtiölle, jonka viimeisin huippumalli jouduttiin siirtämään markkinoilta syrjään. Samsung ei kuitenkaan voi hutiloida tätä tilaisuutta ja julkaista puolivalmista laitetta markkinoilla. Se voisi jättää brändiin niin vakavan jäljen, ettei siitä nousta edes Samsungin markkinointibudjetilla.

WSJ:n siteraamat lähteet kertovat, että Samsung olisi julkaisemassa Galaxy S -huippumallin tavallista myöhemmin. Tämä tarkoittaisi, että Samsung ei jatka MWC-messujen yhteydessä tapahtuvaa helmikuun lopun julkaisutahtia, vaan Galaxy S8 esiteltäisiin huhtikuussa, kuten HTC 10 viime vuonna.


Mitä mieltä olet, tulisiko Samsungin kiirehtiä Galaxy S8:n kanssa vai ottaa varman päälle ja tupla- ja triplatarkistaa ongelmat huhtikuuhun asti?
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja