Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvia kahdesta julkaisemattomasta Lumiasta, mukana huippukameralla varustettu Lumia 1030

Matti Vähäkainu

Kuvia kahdesta julkaisemattomasta Lumiasta, mukana huippukameralla varustettu Lumia 1030
Mobiililaitteiden ja erityisesti älypuhelinten luottovuotajaksi kutsuttu Evan Blass on julkaissut Twitterissä kuvia Microsoftin julkaisemattomista Lumia-laitteista. Erityisesti mielenkiinto on kohdistunut huippumalliin, jonka oli määrä jatkaa PureView-nimellä tunnettuja huippukameroiden sarjaa.

Kyseessä on tietysti Lumia 1030, jonka oli tarkoitus olla seuraaja 41 megapikselin kameralla varustetulle Lumia 1020:lle. McLaren-koodinimellä tunnettu laite näyttää kuvassa varsin paljon edeltäjältään ja kiitos kuuluu tietysti suureen kameramoduuliin. Tämän lisäksi evleaks-nimellä tunnetuksi tullut vuotaja paljasti myös Guilin-koodinimellä Microsoftilla tunnetun Lumia 750 -mallin, joka on edullisempi seuraaja Lumia 730:lle.

Lumia 1030:sta vuosi kuvia vuoden 2014 lopulla useaan kertaan. Kamerakyttyrällä varustettuun puhelimeen odotettiin myös muun muassa eleohjausta, jossa puhelimeen ei tarvinnut koskea, vaan se tunnisti sormen lähestymisen näyttöä yllä.Tiedot Lumia 750:stä ovat tiukemmassa, mutta numeronsa perusteella kyse oli todennäköisesti varsin tylsästä keskiluokan älypuhelimesta.

Microsoft skaalasi hiljalleen puhelintuotantoa alaspäin, kunnes toukokuussa päätti pysäyttää toiminnan kokonaan. Tämä näkyi positiivisesti yhtiön viimeisimmässä tulosjulkistuksessa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja