Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft luopuu kokonaan peruspuhelimista

1
Manu Pitkänen

Microsoft luopuu kokonaan peruspuhelimista
Microsoft on ilmoittanut myyneensä peruspuhelinliiketoimintansa HMD Global Oy:lle ja FIH Mobilelle, joka on osa maailman suurinta elektroniikan sopimusvalmistukseen erikoistunutta Foxconnia. Microsoft aikoo jatkossa panostaa ainoastaan Lumia-älypuhelimiin.

Kauppahinnaksi ilmoitettiin 350 miljoonaa dollaria. Siihen kuuluu myös Microsoft Mobilen Vietnamissa sijaitseva puhelintehdas.

Samaan aikaan Microsoft ilmoitti luovuttavansa oikeudet Nokia-brändiin peruspuhelimissa suomalaiselle HMD Global Oy:lle, joka edelleen hankki Nokialta oikeuden brändin käyttöön myös älypuhelimissa ja tableteissa. HMD Globalilla on näin maailmanlaajuinen yksinoikeus Nokia-brändiin matkapuhelimissa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

rnoynet
rnoynet

1

"Microsoft aikoo jatkossa panostaa ainoastaan Lumia-älypuhelimiin." Onko varmaa tietoa? Kysyn vaan, koska Surface puhelinkin on tulossa. Microsoftilla YT:t kuulema kuitenkin tulossa taas Suomessa!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja