Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus vahvisti uuden puhelimen julkistuksen

Puhelinvertailu

OnePlus vahvisti uuden puhelimen julkistuksen
Viimeisten viikkojen aikana OnePlussalta on huhuttu uutta puhelinta, riippumatta yhtiön vakuutteluista aiemmin tänä vuonna, ettei toista puhelinta julkaista ennen ensi vuotta. Lopulta laitteen olemassaolo paljastui eilen, kun piirivalmistaja Qualcomm kertoi OnePlussan laittavan uuden piirin laitteeseensa.

Nyt OnePlus on virallisesti vahvistanut somessa, että se esittelee uuden laitteen ensi viikolla. 15. marraskuuta eli ensi tiistaina esiteltävä laite sisältää uuden suorittimen, josta Qualcomm kertoikin jo eilen. Kyse on Snapdragon 821 -piiristä, joka löytyy muun muassa hiljattain julkaistusta Google Pixel -puhelimesta.

Tässä vaiheessa laitteesta ei paljasteta muuta, mutta vaikuttaa siltä, että 3T-nimi voi hyvinkin pitää paikkansa, sillä OnePlus kertoo 7 päivän odotusajasta nokkelasti termillä T-7. Todennäköisesti laite muistuttaa melko kovasti tämän vuoden aiempaa OnePlus 3 -mallia (kuvassa).

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja