Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta suuria muutoksia Galaxy S8:aan miellyttääkseen Note-asiakkaita?

Matti Vähäkainu

Samsungilta suuria muutoksia Galaxy S8:aan miellyttääkseen Note-asiakkaita?
Samsung on pyrkinyt siirtämään diskurssia Note7-ongelmista yhä enemmän tuleviin malleihin ja paljastanut jopa tulevan Galaxy-huippumallin ominaisuuksia. Mitään mullistavaa uudistusta Galaxy S8:aan ei kuitenkaan ole odotettu, erityisesti Galaxy S7:n varsin hyvin vastaanotetun designin takia.

Uudet raportit kuitenkin kertovat, että Samsung saattaa suunnitella merkittävää uudistusta, jotta saisi pidettyä Note-asiakkaat lojaaleina Samsungille. Korealaislähteen mukaan Samsung olisi kasvattamassa molempien Galaxy S8 -mallien (normaali ja edge) näyttöjen kokoa, jotta se soveltuisi paremmin tavallisesti Note-laitteita ostavalla kuluttajalle.

Galaxy S7:n näytön koko on 5,1 tuumaa tai 5,5 tuumaa versiosta riippuen, mutta ensi vuoden malliin huhutaan jopa 5,7 tuuman ja 6,2 tuuman näyttöjä. Tämä olisi varsin suuri askel monelle laitetta päivittävälle. Galaxy S -huippumallin perusversio on ollut 5,1 tuumaa jo vuosien ajan ja näin suuri näytön koon kasvattaminen tulisi yllätyksenä.Yksi mahdollisuus on, että Samsung on kehittänyt liki kehyksettömän näytön etupaneeliin, joka mahdollistaisi liki nykyisessä koossa huomattavasti suuremman näytön. Aiemmat vuodot ovat kertoneet, että Samsung todella kehittää kyseistä teknologiaa, mutta sen saapumisesta ensi vuonna ei vielä ole mitään varmuutta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.