Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 3:n myynti loppuu kokonaan

3
Manu Pitkänen

OnePlus 3:n myynti loppuu kokonaan
OnePlus on vahvistanut, että tällä viikolla esitelty uusi 3T-malli korvaa kokonaan kesällä esitellyn OnePlus 3 -puhelimen. Tämä tarkoittaa sitä, että OnePlus 3 häviää myynnistä Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Teknisesti OnePlus 3 ja OnePlus 3T eroavat toisistaan käytännössä etukameran, järjestelmäpiirin ja akun osalta. Etukameran tarkkuus on päivittynyt 3T:ssä 16 megapikseliin ja lisäksi kiinteästä tarkennuksesta on siirrytty automaattitarkennukseen. Järjestelmäpiiri on vaihdettu Snapdragon 820:stä Snapdragon 821:een ja akku on vaihdettu 400 milliampeeria suurempaa malliin (3400 mAh).

OnePlus 3T:tä myydään 64 ja 128 gigatavun malleina, jotka maksavat vastaavasti 439 ja 479 euroa. Puhelin tulee Suomessa myyntiin Elisan kautta 28. marraskuuta, mutta ensimmäinen 500 euron erä tulee myyntiin Elisa Kulmassa jo 22. marraskuuta.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

2

Siis mitä on tapahtunut Oneplussalle? 500e nykyään OPsta on millätasolla halpa? Siis Jos vertaa mistä One lähti ja se niiden ideologia...Pikkuhiljaa ollaan kammettu sitä hintaa ylemmäs ja ylemmäs.

Vastaa
jartar
jartar

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Siis mitä on tapahtunut Oneplussalle? 500e nykyään OPsta on millätasolla halpa? Siis Jos vertaa mistä One lähti ja se niiden ideologia...Pikkuhiljaa ollaan kammettu sitä hintaa ylemmäs ja ylemmäs.


Olet kyllä oikeassa siinä, että Oneplus on muuttanut paljon sitä konseptia millä se nousi alunperin suosioon. Eli halvalla kilpailukykyistä rautaa. Sama juttu kävi myös Nexus sarjan kanssa joka oli edullinen puhelin hyvillä sisuskaluilla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.