Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokémon GO:n uuden sukupolven julkistus paljastui?

1
Puhelinvertailu

Pokémon GO:n uuden sukupolven julkistus paljastui?
Tämän vuoden ehdottomasti suurin sovellushitti oli Pokémon GO. Lisättyä todellisuutta ja 90-luvulla kehitettyä anime-maailmaa yhdistävä peli sai miljoonat liikkeelle.

Pelin ympärille keräytyi hyvin nopeasti suuri joukko ihmisiä, mutta suosio kääntyi verrattain nopeasti laskuun, kun uutta sisältöä pelille ei julkaistu. Pelaajat ovatkin odottaneet huhuttuja toisen sukupolven Pokémoneja jo pidemmän aikaa.

Nyt väitetty Starbucks-kahvilaketjun sisäinen memo kertoo, että toinen sukupolvi saapuu pian pelattavaksi. Kahvilaketjun työntekijäksi itseään väittävä henkilö on julkaissut Redditissä kuvan memosta, jossa kerrotaan, että Pokémonin toinen sukupolvi julkaistaan 7. joulukuuta. Lisäksi Starbucks pyrkii houkuttelemaan ensi vuoden alussa Pokémon pelaajia kahviloihinsa pelissä olevien syöttien eli Lurejen avulla sekä uudella Pokémon Frappuccino -juomalla.Luonnollisesti kuka tahansa olisi voinut väärentää kyseisen lapun, joten huhu kannattaa ottaa varauksella. Ei kuitenkaan olisi yllättävää, että päivitys julkaistaisiin pian, sillä huhut ovat aiemminkin sitä puoltaneet.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.