>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hill Climb Racing 2 julkaistiin iPhonelle ja iPadille

3
Manu Pitkänen

Uusi suomalainen hittipeli julkaistiin myös iPhonelle
Suomalaisen Fingersoftin kehittämä Hill Climb Racing 2 -mobiilipeli on julkaistu iPhonelle ja iPadille. Peli julkaistiin Andridille jo viime viikolla.

Androidilla Hill Climb Racing 2 on menestynyt tähän mennessä erinomaisesti, sillä reilussa viikossa pelille on kertynyt yli kuusi miljoonaa latausta. Pelaajat ovat myös olleet tyytyväisiä Fingersoftin aikaansaannokseen, sillä pelin Google Play -arvosteluiden keskiarvo on 4,7. Fingersoftin mukaan HCR2 on noussut Google Playssä Yhdysvaltojen ladatuimmaksi peliksi.

HCR2:n keskeisin uusi ominaisuus on moninpelituki. Autosi ei ole siis ainoa ajokki kumpuilevassa maastossa, vaan kanssasi matkaa taittaa myös muita pelaajia. Muut kisaajat eivät pelaa kuitenkaan reaaliaikaisesti kanssasi, sillä kyse on asynkronisesta moninpelistä, jossa vain toistetaan toisten pelaajien suoritukset samanaikaisesti pelisuorituksesi kanssa. Mikäli et kaipaa omille suorituksillesi kirittäjiä, niin kenttiä voi myös pelata täysin yksin.Alkuperäinen Hill Climb Racing -peli keräsi yli puoli miljardia latausta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

1

Koskas peli olis tulossa windows puhelimille. Mulla Microsoft lumia 950.

Vastaa
jartar
jartar

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jarppi0123:

Koskas peli olis tulossa windows puhelimille. Mulla Microsoft lumia 950.


Ei koskaan!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.