Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näillä uutuuksilla Nokia tekee paluun puhelinmarkkinoille

2
Manu Pitkänen

Näillä uutuuksilla Nokia tekee paluun puhelinmarkkinoille
Nokia-brändiä matkapuhelimissa uuteen nousukiitoon kiihdyttävä HMD Global on julkaissut ensimmäisen puhelimensa. Mallistoon ilmestyi oikeastaan kaksi puhelinta, mutta ne ovat kuitenkin käytännössä saman puhelimen eri variaatiot.

Nokia 150 ja 150 Dual ovat Series 30+ -ohjelmistoalustaan perustuvia peruspuhelimia, joiden myyntivalttina ei ole laaja ominaisuuskirjo vaan mahdollisimman edullinen hinta. HMD Globalin suositushinta puhelimille on ennen veroja on 26 dollaria. Dual-mallista löytyy kaksi paikkaa SIM-korteille, kun perusversiossa niitä on vain yksi. Molemmat puhelimet tukevat 900 ja 1800 MHz:n taajuuksia.

Mustana ja valkoisena myytävistä puhelimissa on 2,4 tuuman QVGA-värinäyttö (240x320 pikseliä) ja fyysinen näppäimistöä. VGA-kameran lisäksi puhelimissa on taskulampuksikin sopiva LED-salama. Muistikortteja puhelimet tukevat 32 gigatavuun saakka.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

sorrii
sorrii

1

Koskahan NOKIA -tai joku muu- kehittelisi pienen paruspuhelimen nopealla 4G-yhteydellä jonka voisi jakaa Wifi'llä esim. tabletille?!
Loppuisi itselläni älypuhelimen käyttö siihen! ...
(wink wink)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja