Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S8:n etupaneeli yhtä näyttöä, kotinäppäin poistuu?

Puhelinvertailu

Galaxy S8:n etupaneeli yhtä näyttöä, kotinäppäin poistuu?
Samsungin ensi vuoden Galaxy S -lippulaivamallin merkitystä yhtiön älypuhelinmyynnille ei voi painottaa tarpeeksi. Tämän vuosi oli yhtiöltä varsin kaksijakoinen, mutta päättyy silti varsin heikoissa merkeissä.

Vaikka yhtiön Galaxy S7 -julkaisu oli varsin onnistunut, niin se jäi unholaan välittömästi Note7-katastrofin jälkeen. Niinpä korealaisjätti kaipaakin ensi vuodelle vakuuttavaa älypuhelinlinjastoa.

Suurin vastuu onkin Galaxy S8 -lippulaivamallilla, joka saapuu vuoden ensimmäisellä puoliskolla, mahdollisesti jo helmi-maaliskuun vaihteessa. Huhut ovat kertoneet laitteesta kaikenlaista, mutta uusimmat tiedot povaavat melkoisen radikaaleja muutoksia.

SamMobilen siteeraamien korealaislähteiden mukaan Samsung olisi siirtämässä sormenjälkilukijaa laitteen taakse. Siirtäminen on erikoista, vaikka jotkut pitävätkin enemmän esimerkiksi Google Pixelin tapaan puhelimen taakse sijoitetusta lukijasta.


Tällä kertaa vastaus ei kuitenkaan ole preferenssistä vaan vaihtoehtoa ei ole, sillä Samsung on huhun mukaan luopumassa täysin kotinäppäimestä. Monet puhelinvalmistajat ovat jo aiemmin luopuneet fyysisistä napeista, mutta Samsung on erityisesti pitänyt näppäimistä kosketusnäytön alapuolella. Näin ei kuitenkaan huhujen mukaan ole asian laita enää Galaxy S8:ssa (kuvassa epävirallinen konsepti).

Tietojen mukaan Samsung on tuomassa huippumalliin liki koko etupaneelin kattavan kosketusnäytön. Tällaista konseptia on aiemmin nähty erityisesti Xiaomin Mi Mix -mallissa, mutta huhua erityisesti vahvistavat Samsungin sisäisissä asiakirjoissa nähdyt visiot samaisesta.

Korealaislähteen mukaan Galaxy S8:ssa on lisäksi iirislukija, jollainen löytyi myös ongelmallisesta Note7:stä, mutta tällä kertaa lukijan nopeutta on kehitetty entisestään, joka saattaa auttaa kokonaan eroon sormenjälkilukijasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja