Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xiaomin lähes kehyksetön uutuusmalli myytiin jälleen loppuun alle minuutissa

1
Puhelinvertailu

Xiaomin lähes kehyksetön uutuusmalli myytiin jälleen loppuun alle minuutissa
Kiinalaisyhtiö Xiaomi kertoi hiljattain, että sen lähes kehyksettömällä näytöllä varustettu Mi Mix myytiin loppuun vain 10 sekunnin myynnin jälkeen. Nyt vajaa viikko myöhemmin Xiaomi on saanut tuotua myyntiin uuden erän ja tälläkin kertaa kaikki laitteet menivät alle minuutin.

Xiaomi Mi Mix on yksi tämän vuoden komeimmista älypuhelinuutuuksista ja varmasti kääntää katseet lähes koko etuosan kattavalla näytöllä. Lokakuun lopulla esitelty Mi Mix esittelee kenties tulevaisuuden konseptia, jollaiseen Samsungkin pyrkiii.

Kuinka suosittu puhelin on sitten ollut? Xiaomi ei tietysti kerro numeroista mitään, joka saa epäilemään erien suuruutta. Todennäköisesti kyseessä ei kuitenkaan ole kymmenen tai sadan laitteen erä, mutta Xiaomin osakkeita ei välttämättä kannata lähteä ostamaan puhtaasti tämän perusteella. Hintaa laitteen edullisemallakin versiolla on n. 460 euroa, joten mistään edullisesta puhelimesta ei ole kyse.


Edullisempi ja pienempi Mi Note 2 myytiin puolestaan loppuun minuutissa. Seuraavan kerran laitteita myydään Kiinassa 11. marraskuuta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

jkij
jkij

1

eudirect.
Luotettava firma.
Palautti jo maksetusta tilauksesta rahat ja alkoi ahneeksi.
Nosti hintaa vaivaiset 500$.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja