Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei P9:n toimitukset ylittivät 10 miljoonan rajapyykin

Puhelinvertailu

Huawei P9:n toimitukset ylittivät 10 miljoonan rajapyykin
Kiinalaisvalmistaja Huawein viime vuosien nousu älypuhelinvalmistajien aivan kirkkaimpaan kärkeen on ollut hurja, mutta yhtiössä ei varmasti olla vielä tyytyväisiä ja kiikarissa on varmasti jo Samsungin perävalot.

Matka on tosin vielä kivinen, mutta Samsungin ongelmien aikana Huawein on onnistunut myymään kahdeksanlukuisen määrän alkuvuodesta julkaistua huippupuhelinta, joten suunta on taatusti oikea.

Huawei kertoo, että huhtikuussa julkaistu P9:ää on nyt toimitettu yli 10 miljoonaa kappaletta. Arvosteluissa hyvin pärjännyt P9 on tärkeä laite Huaweille, sillä se on yhtiön ensimmäisiä onnistuneita premium-malleja.

Yhtiöstä kerrottiin, että kasvu on jatkunut kovana, vaikka älypuhelinmarkkinat ovat stagnatoituneet viimeisen vuoden aikana. Toimitusten määrä on noussut edellisvuodesta 23 prosenttia ja erityisen suurta kasvu on ollut Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja